Vármegye II-es foci

2 órája

Helyt adtak a Kisdorog óvásának, ezzel módosult a bajnoki tabella is

Az MLSZ Tolna Vármegyei Igazgatóság Versenybizottsága elfogadta a Kisdorogi FC óvását, az Aparhanti SE-től elvett három pontot a vétlen csapatnak ítélte oda a szövetség.

Berg Sándor

„A Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Vármegyei Igazgatóság Versenybizottsága a Kisdorogi FC óvásának helyt ad (...) a 2024. október. 13.-án lejátszott Aparhanti SE - Kisdorogi FC Tolna Vármegyei II. o. felnőtt bajnoki mérkőzés pályán elért eredményét törli és a mérkőzés 3 pontját, 3:0 eredménnyel a vétlen Kisdorogi FC felnőtt csapata javára írja” – áll a szövetség határozatában.

 

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, az Aparhant a pályán 3–1-re legyőzte otthon a kisdorogiakat a megyei másodosztály 8. fordulójában. A hazai együttes ugyanakkor a maximálisan felhasználható öt cserelehetőség helyett hat helyen változtatott a csapat összetételén, ezt óvta meg a vendégcsapat – sikerrel.

Ezzel a tabella sorrendje is módosul: az eddig éllovas Aparhant visszacsúszott a negyedik helyre, a listavezető szerepét a Tengelici SE vette át, megelőzve a Nagymányoki SE-t és a Dombóvári LK-t. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában