Női labdarúgás

2 órája

Megbízott edzővel állt helyt az MTK ellen a Szekszárd

Két góllal maradt alul hazai pályán az MTK Budapest ellen a Simple Női Liga NB I 7. fordulójában a Szekszárdi WFC.

Berg Sándor

Eltiltás miatt nem ülhetett le a kispadra Micskó Márk vezetőedző és Tóth Dorottya segédedző, akik az előző fordulóban Szegeden jutottak a kiállítás sorsára (mindkettőjüket három meccsre tiltotta el a szövetség). A mellrák elleni küzdelem hónapja miatt októberben rózsaszín mezben pályára lépő szekszárdiak nélkülük is bátran játszottak a kék-fehérek ellen, akiktől egy hete 7–0-s vereséget szenvedtek a kupában. A fővárosiak a második félidő legelején és a hosszabbításban is betaláltak, a WFC pedig hatodik egymás elleni meccsén sem tudott betalálni. 

Helyzetei megvoltak, de ezúttal sem tudott gól lőni az MTK-nak a rózsaszín mezben pályára lépő Szekszárd
Helyzetei megvoltak, de ezúttal sem tudott gól lőni az MTK-nak a rózsaszín mezben pályára lépő Szekszárd
Forrás: MTK Budapest

„Sikerült teljesen más felfogásban játszanunk, mint az egy héttel ezelőtti kupamérkőzésen. Bátrak voltunk, letámadtunk, kombinatívak voltunk, helyzeteink is voltak, amik sajnos ismét kimaradtak – kezdte értékelését Micskó Márk, hozzátéve, hogy a csapat nagyon vágyik a győzelemre, de még mindig többet kell tenniük érte. – Büszke vagyok a csapatra és büszke vagyok Mecseki Ágnesre is, aki nagyszerűen helyettesített bennünket. Ha ez a hozzáállás megmarad, a hibáinkat minimalizálni tudjuk, akkor tudunk javítani az eddigi őszi teljesítményünkön. Sajnos ebben a bajnokságban eddig a helyzetek kihasználásával gondjaink vannak, de sokat dolgozunk, hogy ez megváltozzon.”

Simple Női Liga NB I, 7. forduló
Szekszárdi WFC–MTK Budapest 0–2 (0–0)
Szekszárd, v.: Alafi (Szabó L., Csákó)
Szekszárd: Török N. – Kuntzl (Garabecz, a szünetben), Jáhn (Zahár, 78.), Acsádi P., Schell – Kovács Zs., Vári, Sztevanovics, Bartalis – Nagy-Cseke V., Taylor. Megbízott edző: Mecseki Ágnes
MTK: Erős – Legendás (Pataki, a szünetben), Vajda O., Palama,  Tenyei-Tóth (László H., 22.) – Mészáros C. (Szabó M., a szünetben), Bokor, Zágor, Molnár A. (Murár, a szünetben) – Vágó, Sikér (Farádi-Szabó, 90.). Edző: Makrai László
Gólszerző: Murár (47.), Zágor (93., 11-esből)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában