Celebfigyelő

2024.04.27. 10:00

Földes Eszter veszélyes mutatványokat művel a színpadon

Földes Eszter Szekszárdon született színésznő a gimnáziumi és Színház - és Filmművészeti Egyetemi osztálytársaival, Molnár Áronnal és Mohai Tamással több mint egy évtized után újra együtt játszik egy színdarabban. Eszteréket a Cirque du Soleil artistaművésze, Frányó Viktor készíti fel az előadásokra.

Brunner Mónika

Földes Eszter veszélyes mutatványokat csinál a színpadon

Forrás: Facebook / Földes Eszter

Földes Eszterék A Kezdet/Vége című színdarabot négy hónapon át próbálták. A történet egy fiatal házaspárról szól, akik első gyermeküket várják. Az előadás tele van cirkuszi elemekkel, amely megmutatja, hogy mennyi szerepet kell betölteni egy modern párkapcsolatban és milyen nehéz megtalálni az egyensúlyt, írja a Loupe Színházi Társulás a honlapján.  

Az RTL Reggeli című műsorában Földes Esztertől elhangzott, hogy ez egy nagyon-nagyon különleges előadás. 

– A  műfaja miatt igazából, a párkapcsolati cirkuszszínház, ez a definíciója, és én szerintem még nem nagyon csinált senki ilyen előadást, ahol egy sima prózai darabbal ötvözve vannak a cirkuszi elemek vagy a cirkuszi nyelv, vagy a mozgásszínházi nyelv ilyen módon, ahogy ide be van építve – mondta többek közt. 

Földes Eszterék arról is beszéltek, hogy az előadás során olyan a hangulat, mint egy cirkuszi előadáson, a jelenetek során nyíltszíni tapsokat kapnak.  

A művészeket többek közt a A Cirque du Soleil artistaművésze készítette fel az előadásra.

A színésznő a közösségi médiában közzétette az előadás májusi időpontjait és helyszíneit.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!