Celebfigyelő

2024.06.07. 16:53

Budavári Fülöp élete minden pillanatát megosztja

Budavári Fülöp Amerikában élő szekszárdi származású influencer élete szinte minden mozzanatát megosztja rajongóival - követőivel a közösségi médiában. Előttük ébred, eszik, öltözik, szépítkezik. Budavári Fülöp trendi.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp Vegas nevű ausztrál juhászkutyájával osztja meg életét. Kiskutyája is gyakran szerepel Fülöppel

Forrás: Facebook/ Budavári Fülöp

Amerikában már egy ideje trend, hogy a közösségi oldalakon fontos és kevésbé fontos emberek is beszámolnak életük minden apró mozzanatáról, méghozzá úgy, hogy szinte minden napjuk majdnem összes eseményét megosztják. Budavári Fülöp is a trendhez tartozik. 

budavári fülöp
Budavári Fülöp Vegas nevű ausztrál juhászkutyájával osztja meg életét. Kiskutyája is gyakran szerepel Fülöppel 
Fotó: Facebook/ Budavári Fülöp

Budavári Fülöp trendi 

Azt is leírják, hogy hány órakor ébrednek fel például hétköznaponta, mennyi időt töltenek készülődéssel, mikor kezdik a munkát, az edzést, mennyi ideig eszik a reggelit, az ebédet, a vacsorát, valamint hogy mikor fekszenek le aludni, és hány órát töltenek alvással. Ezt a trendet hozza Budavári Fülöp a Szekszárdról elszármazott influencer, akit az Amerikai Egyesült Államokba sodort az élet. 

Budavári Fülöp azonban nem felejtette el Magyarország eme kis területét, ahonnan származik. Sokszor emlegeti hazánkat, gyakran jár haza, és hazánkban élő magyar családja is látogatja Fülöpöt Amerikában

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!