Celebfigyelő

2024.06.06. 13:15

Miller Zoltán, Garfield hangja visszautasította a pizzát

Miller Zoltán színész Garfield, a Lasagne-imádó narancssárga macska magyar szinkronhangja a 2024-es animációs családi filmben. Ahogy Garfieldnak, úgy Miller Zoltánnak is fontos az étkezés, ám idén tavasszal tévéinterjúban vallotta be, hogy tisztítókúrán van. A színész visszautasította, hogy pizzát egyen.

Brunner Mónika

Miller Zoltán, Vágó Bernadett szekszárdi származású színésznő férje Garfield magyar hangja a 2024-es amerikai animációs filmvígjátékban. Garfield szeret enni, kedvence a lasagne

garfield mozi miller zoltán magyar hang
Garfield kalandjai a Tolna vármegyei mozikban is megtekinthető, akár 3D-ben is. Ez egy régebbi fotó róla, 2024-ben jóval narancssárgább és testesebb a macskahős. Miller Zoltán a magyar hangja. 
Forrás: Kisalföld/MW

Miller Zoltán visszautasította a pizzát

Garfield szinkronhangja, Miller Zoltánt és feleségét idén tavasszal élő adásban kínálta pizzával Kovács Lázár séf, ám a színész elutasította, hogy egyen: 

"Megengeded nekem, én mivel tisztítókúrán vagyok, hogy ha ez lehet, hogy ha ez probléma, akkor a feleségem leteszteli, ő tesztel helyettem mindent" – mondta Miller Zoltán. Garfield története már a Tolna vármegyei mozikba is megérkezett. 

Szekszárdon a mai naptól, június hatodikától tizenkettedikéig is látható, majd tizennegyedikétől tizenhatodikáig. Pakson is elérhető Garfield története, méghozzá 3D -ben. Pakson Garfieldot ezen a héten, és az azt követő napokban is biztosan lehet látni. Bölcskén, a Rákóczi Filmszínházban is vetítik a lusta macska történetét. 

Garfield legújabb kalandjaiból megtudhatjuk, hogy kicsoda Garfield édesapja, és mire kényszeríti őt Ubullal, a kedves, butus kis kutyával. Garfield magyar hangja korábban Kerekes József színész volt. 

Miért szereti Garfield a lasagne-t? 

Garfield a beszámolók szerint 1978-ban született Mamma Leoni olasz éttermének konyhájában, ami megmagyarázza a lasagne iránti szeretetét. Mamma Leoni nem engedhette meg magának, hogy megetesse egy ilyen falánk étvágyú macskát, ezért örökbe adta Garfieldet Jon Arbuckle-nak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!