Celebfigyelő

2 órája

Földes Eszter első fél percét alig élte túl Lola

Bár Földes Eszter színésznő veszített a női pehelysúlyú bokszmérkőzésen Lolával szemben a Sztárbox című műsorban, megizzasztotta ellenfelét. Lola az RTL Reggeli műsorában elmondta, hogy nem is tudja, hogyan élte túl a Szekszárdon született Földes Eszter támadásának első harminc másodpercét.

Brunner Mónika

Földes Eszter veszített a Sztárbox mérkőzésén szeptember huszonkettedikén vasárnap. A győztes Lola az RTL műsorában emlékeztetett arra, hogy Földes Eszter még a bokszmeccsük előtt azt mondta, hogy nagyon meg fogja őt verni, valamint nem tudja, hogy az első harminc másodpercet hogyan élte túl. 

Vasárnap, 2024 szeptember 22-én lépett a Sztárbox kötelei közé a két amatőr bokszoló, Földes Eszter színésznő és Lola énekesnő
Vasárnap, 2024 szeptember 22-én lépett a Sztárbox kötelei közé a két amatőr bokszoló, Földes Eszter színésznő és Lola énekesnő. A bokszmérkőzés Lola győzelmével zárult 
Fotó: RTL/MW

Földes Eszter berobbant 

Az énekesnő azt is elmondta, hogy bárkivel találkozott, sajnálkozva mondta neki, hogy milyen pici, és Földes Eszter pedig nagyon erős. 

– Akkor egy idő után így elgondolkodtam, hogy akár erős, akár nem, bokszolni igazából nem láttuk – mondta Lola, aki feladatként tekintett a mérkőzésre, tudta, hogy Földes Eszter is mindent megtesz majd a győzelemért. Elmondta, hogy Földes Eszter berobbant a mérkőzés elején, nem is tudja, hogy az első harminc másodpercet hogyan élte túl. A legvégén azonban pontozással ő győzött. 

A Földes Eszter ellen aratott győzelemnek köszönhetően Lola női pehelysúlyban Schobert Larával mérkőzik meg a bajnoki övért a Sztárbox műsorban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!