Celebfigyelő

2024.09.06. 17:43

Miller Bella túlvan első iskolai napján

Megkezdte az iskolát Vágó Bernadett és Miller Zoltán művészházaspár kislánya szeptember másodikán. A szülei a Duna tévé műsorában elmondták, hogy lányuk, Miller Bella boldogan maradt az oktatási intézményben, ami külön öröm számukra, ugyanis egy-két gyermek magára hagyva érezte magát és pityergett.

Brunner Mónika

A Metropol beszámolt arról, hogy Miller Zoltán és Vágó Bernadett művészházaspár, a Duna vetélkedőjének, a Magyarország, szeretlek! című kvízműsor két csapatkapitánya beíratta kislányát, Bellát az általános iskolába. 

Miller Bella iskolába ment
Miller Zoltán és Vágó Bernadett művészházaspár lánya első napját töltötte az iskolában
Miller Zoltán és Vágó Bernadett művészházaspár lánya, Miller Bella első napja az iskolában, hatalmas hátitáskával érkezett 
Fotó: Duna/MW

Miller Bella iskolába ment 

Miller Bella idén szeptember másodikán ment először iskolába, ünneplő ruhában és hatalmas hátitáskával érkezett az oktatási intézménybe. A Metropol idézte a Duna Családbarát című műsorában nyilatkozó szülei szavait. Elmondták, hogy az évnyitó nagyon szép volt, az elváláskor az osztályteremben azonban egy-két gyermek pityergett, a lányuk nem. Bíznak abban, hogy Bella lányuk a tudás megszerzése mellett barátokra is lel az iskolában. További részletek a Metropol oldalán olvashatóak. 

Miller Bella iskolába ment
Lányukról szülei, Miller Zoltán és Vágó Bernadett nyilatkozott a Duna Családbarát műsorában
 Miller Zoltán és Vágó Bernadett művészházaspár a Duna Családbarát műsorában nyilatkozott lányukról, Belláról, és iskolai élményeiről. Fotó: Duna/MW

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!