Baleset

2024.09.16. 10:59

Árokba hajtott, majd felborult egy személyautó Simontornyán vasárnap délután

Egy tűzesethez és huszonkettő műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvége folyamán – tájékoztatta portálunkat Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Teol.hu

Illusztráció: Shutterstock

Többségében a viharos szél következtében kidőlt fákhoz, leszakadt faágakhoz vonultak, a tűzoltóegységek, míg négy alkalommal közlekedési baleseteknél volt szükség a munkájukra. 

Ráfutásos baleset történt péntek délután Szekszárdon, a Rákóczi utcában. A műszaki mentéshez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a gépjárművet, amelyben hárman utaztak.

Árokba hajtott, majd felborult egy személyautó vasárnap délután Simontornyán, a 6317-es számú út 38. kilométerénél. A közlekedési balesethez a sárbogárdi hivatásos és a simontornyai önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították, valamint a kerekeire állították a járművet. A baleset három utas közül az egyik könnyebben sérült, mind a hárman a tűzoltóegységek kiérkezése előtt önerejükből hagyták el a gépkocsi utasterét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában