Celebfigyelő

2 órája

Ördög Nóránál járt Zsikó Zsuzsanna

Zsikó Zsuzsanna alsónyéki származású Prima-díjas népi énekes a TV2 sztár Ördög Nóra zártkörű rendezvényén járt, és közös fotót is készített az ismert műsorvezetővel. Fotók és sminkek, női trendek és irányvonalak.

Brunner Mónika

Zsikó Zsuzsanna október tizenötödikén a közösségi médiában számolt be újabb találkozásáról Ördög Nórával. Zártkörű rendezvényen járt az Ördög Nóra férje, Nánási Pál fotóművész nevével fémjelzett Nánási stúdióban. 

Ördög Nóránál járt Zsikó Zsuzsanna 2024. októberében
Ördög Nóránál járt Zsikó Zsuzsanna 2024 októberében 
Fotó: Facebook/Zsikó Zsuzsanna 

Ördög Nóránál járt 

Zsikó Zsuzsanna így számolt be a közösségi médiában a találkozásról: ma délután a Nora Beauty zártkörű rendezvényén járhattam a Nánási stúdióban. Jó érzés volt egy kis időre kiszakadni a megszokott kerékvágásból és inspiráló nőkkel találkozni, beszélgetni! Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a néhány órának! Most pedig folytatódjék a szokásos csomagolás, hiszen holnap reggel messze földre utazunk – tette közzé a Facebookon rajongóinak-követőinek Zsikó Zsuzsanna. Mint ismert, a Nora Beauty Ördög Nóra és a Helia-D smink és kozmetikai termékeinek brandje, a termékek 2022-től elérhetőek. Ördög Nóra és Zsikó Zsuzsanna nem először találkoztak. Egyik korábbi találkozásukról is készült fénykép, 2018-ban, akkor Zsikó Zsuzsanna a saját sminkcuccait, szépségtermékeit is megmutatta a közösségi oldalán. 

Ördög Nóra és Zsikó Zsuzsanna korábbi találkozásának egyik fényképes emléke még 2018-ból
Ördög Nóra és Zsikó Zsuzsanna 2018-as korábbi találkozásának fényképes emléke Fotó: Facebook/Zsikó Zsuzsanna 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!