Férfi futsal

2 órája

Ágics Péter három gólja alapozta meg a Tolna-Mözs idénybeli első sikerét

A Sárbogárd SE otthonában ünnepelhette idénybeli első győzelmét a Tolna-Mözsi FSE férficsapata. A Magyar Kupa első fordulóján Ágics Péter volt a hős.

Teol.hu

Ennél szebb első félidőt nem is álmodhatott volna magának Ágics Péter csapata. A tolnaiak a játékos-edző találatával már a harmadik percben megszerezték a vezetést a Fejér vármegyeiek ellen. Ezt követte bő negyedórával később a csapattárs, Kneller Balázs gólja, majd az első játékrész végéhez közeledve Ágics újra eredményes volt. A tolnaiak így háromgólos előnnyel vonulhattak szünetre.

Ágics Péter csapata először nyert a mostani szezonban
Ágics Péter csapata először nyert a mostani szezonban
Fotó: Beküldött kép

A folytatás már nem indult ennyire fényesen: ahogy a vezetőedző említette, jött egy rövidzárlat, és az ellenfél két perc alatt két gólt is szerzett, szorossá és izgalmassá téve a meccset. A végére maradt még szufla a tolnai csapatban, fegyelmezett játékkal, Merkl Dániel kiváló kapusteljesítményével, és még egy Ágics-találattal beállították a végeredményt.

Érdekesség, hogy a tolnaiak szeptemberben, bajnoki mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszottak a sárbogárdiakkal, azaz mondhatjuk, hogy fekszik nekik a Fejér vármegyei együttes játéka. 

Férfi Futsal Magyar Kupa 1. forduló
Sárbogárd SE–Tolna-Mözsi FSE 2–4 (0–3)
Sárbogárd, v.: Krasznai (Tóth-Tolnay, Dr. Ihász). Tolna-Mözs: Merkl D. – Sára P., Kneller, Gödör, Ágics. Csere: Lánger, Várda, Szabó G., Keszthelyi, Ulrich, Orsós. Gólszerző: Ágics (3., 25., 29), Kneller (20.).

A Tolna-Mözsi FSE az NB II-es bajnokság ötödik fordulójában, október 21-én, hétfőn 20 órakor a Nagykanizsai Futsal Club-ot fogadja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában