Celebfigyelő

2 órája

Szerelmes fotót posztolt a Hír tévés házaspár

M. Dobos Marianne szekszárdi származású Hír tévés férjével-munkatársával, M. Kovács Róberttel új fotót posztolt a közösségi médiában október huszonkettedikén. M. Dobos Marianne-t a férje megszöktette néhány napra a munkából, a fotón látszik, hogy a házaspár milyen szerelmes egymásba.

Brunner Mónika

M. Dobos Marianne és férje, M. Kovács Róbert, a Hír tévé két arca 2022-ben házasodtak össze, azóta is tart a szerelem és a közös munka. Újabb közös szerelmes fotóval örvendeztették meg a rajongóikat.

Szerelmes fotót posztolt a Hír tévés házaspár a Facebookra 2024. október 22-én
Szerelmes fotót posztolt a Hír tévés házaspár a Facebookon 2024. október huszonkettedikén
Fotó: Facebook/M. Dobos Marianne

Szerelmes a Hír tévés házaspár 

M. Dobos Marianne október huszonkettedikén kedden ezt írta a fényképhez: 

„Robi megszöktetett pár napra a munkából. De csütörtökön (a mai napon, a szerk.) már várunk mindenkit: ő a Vezércikkben, én a Napi aktuálisban. Addig is szép napot" – szerepel a Facebook oldalán. A rajongók, követők sorra gratulálnak a házaspárnak, és azt üzenik nekik, hogy szeretik, imádják őket, pihenjenek sokat. A rajongóik szerint megérdemlik a boldog időtöltést a mindennapi munka után, és várják őket vissza a tévéképernyőre. Mint arról korábban beszámoltunk, a Hír tévés házaspár boldogsága töretlen, az idén februárban Csehországban ünnepelték a házasságukat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!