Az elitben

2 órája

Tolna vármegyei település is felkerült Magyarország szextérképére

Egy év kihagyás után Regöly újra felkerült az ország szextérképére. A Tolna vármegyei községnél csak öt településen kerestek rá többször szexuális tartalmakra az interneten.

Teol.hu

Az egyik legnagyobb szexuális partnerkereső oldal 2015 óta minden évben elkészíti és nyilvánosságra hozza kutatásának eredményét, amiben azokat a keresési kulcsszavakat és kifejezéseket veszi alapul, amikre a Google Trends alapján a leggyakrabban keresnek rá az emberek. Így készület el idén is az ország szextérképe.

A hatodik helyen foglalja el Regöly az országos szextérképen
A hatodik helyet foglalja el Regöly az országos szextérképen
Forrás: borsonline.hu

A szexuális tartalmakra leginkább fogékonyak a Zala vármegyei Nemesrádó lakói voltak, az elmúlt közel egy évben itt volt a legnagyobb az érdeklődés – legalábbis ami az internetes kereséseket illeti, írja a Borsonline. A község ezzel letaszította a trónról Kondorost, a legutóbbi győztesnek kikiáltott békési település ezúttal a tízbe sem tudott kerülni. 

Ott van viszont a listán Regöly, amely a hatodik helyen fért fel erre a bizonyos listára. 

A Dunántúlt még a Somogy vármegyei Kiskorpád képviseli, a top10 jelentős része ugyanis a Tiszántúlon található. A legutóbbi adatok ennél is komolyabb különbséget mutattak, akkor kilenc település az ország másik feléből került be a legjobbak közé.

Regöly lakosainak száma a legutóbbi népszámlálás szerint 991 fő, ebből a szempontból a rangsorban előtte álló Tiszaszentimre, Fegyvernek, Csenger és Pétervására települést is népesebb a Tamási járásban fekvő községnél, ezeknek a helységeknek a lélekszáma ugyanis jóval ezer fölött van.

Tolna vármegyei település nem először kerül fel az országos szextérképre, 2017-ben Dombóvár az első, 2021-ben Szekszárd a hatodik helyen végzett. Regöly neve második alkalommal van ott a listán, ugyanis 2022-ben ott kerestek rá az ötödik legtöbben valamilyen szexuális tartalomra.

Az ország szextérképe, top10

  • Nemesrádó – Zala vármegye
  • Tiszaszentimre – Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
  • Fegyvernek – Jász-Nagykun-Szolnok vármegye
  • Csenger – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  • Pétervására – Heves vármegye
  • Regöly – Tolna vármegye
  • Nagyhalász – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  • Kiskorpád – Somogy vármegye
  • Piricse – Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  • Tiszaföldvár – Jász-Nagykun-Szolnok vármegye

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!