Fura hírek Amerikából

3 órája

A nő párját a mesterséges intelligencia hozta létre

Fellendült a bunkerpiac az USA-ban.

Wessely Gábor

A tehetősebb polgárok óvóhelyeket építtetnek bombabiztos páncélajtókkal, légszűrőkkel, menekülőalagutakkal. Természetesen az élelmiszer- és ivóvízkészletek felhalmozásáról sem feledkeznek meg. 

Fotó: Shutterstock

Azt gondolhatnánk, hogy az ukrajnai háborúba való beavatkozás miatt félnek egy esetleges orosz csapástól, de nem. Polgárháborútól tartanak. Mi lesz a novemberi elnökválasztás után? Nagyjából egyforma a két jelölt támogatottsága. Belenyugszik-e majd a vesztes az eredménybe? 

A whisky, vagyis az élet vize fogyókúrázóknak ajánlott, alacsony szénhidráttartalmú ital. Az Amerikai Klinikai Táplálkozástudományi Társaság 1991-ben közzétett tanulmánya szerint, fogyasztása növeli az energiát és csökkenti a cukor iránti vágyat. Másik nagy előnye, hogy erős antioxidáns, ezért semlegesíti a rákot okozó szabad gyököket az emberi szervezetben. Ám a fenti tanulmányt vélhetően nem olvasták az Amerikai Rákkutató Társaságnál. Mert most arról adtak közre egy jelentést, hogy hat ráktípus kialakulása kapcsolható az alkoholfogyasztáshoz: a fej- és nyaki rák, a nyelőcső-, a máj-, a mell-, a vastagbél- és a gyomorrák.

Egy amerikai nő, Rosanna Ramos, rövid ismertség után férjhez ment virtuális párjához. A kétgyermekes anya úgy tűnik, megelégszik a romantikával. Hű társát, Erent az ő igényeinek megfelelően hozta létre a mesterséges intelligencia. Nem csoda, hogy így nyilatkozott: soha nem voltam senkibe még ennyire szerelmes.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában