Kinyitott a Családbarát Strand- és Élményfürdő

2024.06.22. 11:30

Újra csobbanhatunk a szekszárdi strandon

A rekkenő hőségben valóságos felüdülés csobbanni egyet, amit szerencsére újra megtehetünk Szekszárdon is, ugyanis június 20-án, csütörtökön újra megnyitotta kapuit a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő a nagyközönség előtt.

Farkas Eszter

A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő az idei nyári szezonra újra megnyitotta kapuit, és a hét minden napján várja vendégeit. A Szekszárdi Sportközpont Nkft. ügyvezetője, Bay Attila elmondta, hogy a strand előreláthatólag augusztus 31-ig tart nyitva, változatlan jegyárakkal. 

Kinyitott a szekszárdi strand
Családoknak ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a szekszárdi fürdő Fotó: Mártonfai Dénes

Az intézmény célja, hogy minden korosztály számára felejthetetlen élményeket és gondtalan kikapcsolódást nyújtson.  

A fürdőben az idei szezonra több fejlesztést is megvalósítottak. Teljesen megújult a csúszdamedence lépcsője, és új frekvenciaszabályozókat szereltek fel, melyekkel a víz- és áramfelhasználást hatékonyabbá tették. Természetesen az idei nyáron is tartogatnak meglepetést a fürdőzők számára, ugyanis a Fürdők Éjszakáján, amit általában július utolsó hétvégéjén tartanak, egy különleges rendezvénnyel készülnek, melyet a strand honlapján és Facebook-oldalán is közzétesznek. 

A sport rajongóinak is kedveznek 

A sport rajongóinak is kedvezni szeretnének, ezért a kivetítőkön a strandolók is nyomon követhetik a futball-Európa-bajnokság és az olimpia eseményeit. 

A fürdőkomplexum hét medencével, óriáscsúszdákkal várja a pihenésre és felüdülésre vágyókat a hét minden napján. 
A legkisebbek számára bébi- és gyermekmedence, valamint játszótér áll rendelkezésre, ahol önfeledten játszhatnak. Az iskoláskorú gyerekek és a felnőttek élmény-, ugró- és úszómedencében frissülhetnek fel, illetve négy óriáscsúszdán száguldhatnak lefelé, akár egyedül, akár kettesben egy „gumi-fánkon”. 

A gasztronómia is szerepet kap

Az idősebb korosztályt kényeztető masszázsfunkcióval ellátott ülő- és pezsgőmedencék várják, amelyek tökéletesek a relaxáláshoz. 
A gasztronómiai élmények sem maradhatnak el: a strand büféiben széles választék várja a vendégeket. A vegán étrendet követők számára is van kínálat, például ízletes cukkinifasírt. Emellett a hagyományos strandételek mellett édes és sós gofrik, valamint palacsinta is szerepel a kínálatban. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában