Teol.hu videó

2024.07.21. 17:29

Gerjenben minden a rockról és a motorokról szólt (videó és galéria)

Véget ért a háromnapos XV. Gerjeni Duna-Rock Motoros Találkozó szombaton.

Brunner Mónika

A közönség szemel láthatóan remekül érezte magát a koncerteken

Fotó: Molnár Gyula

A programokra a belépés a tizennégy év alattiaknak és a külföldről érkezett motorosoknak díjtalan volt, a szervezők a sátorhelyért sem kértek pénzt, valamint a jegyet vásárolóknak ingyenes parkolási lehetőséget biztosítottak a gerjeni lovaspályán és környékén. A csütörtökön, pénteken és szombaton tartott rendezvény alkalmából Gerjen ismét az ország motorosközpontja lett.

A fellépő csapatok pedig az idén is a hazai kemény rock színe-javát képviselték. A fesztiválon tehát minden a rockról és a motorokról szólt. A rendezvényen csütörtökön fellépett a szekszárdi Hangszerelem Zenestúdió, a  Hátsó Ajtó, a Mudfield, az AB CD zenekar, pénteken a Másképp, a Phoenix Rt, a Duna-Rock Akusztik, a Road 20 zenekarok. A zárónapon, szombaton kora délután motorosfelvonulást és streetfighter bemutatót tartottak, ezen a napon fellépett a Hangerőmérő, a The Lovers, a Country Road, a Rómeó Vérzik, végül a Nihil Chips koncertjével zárult a programsorozat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában