Elismerések

2023.08.30. 07:30

Samu Antal és Szabó-Lukács Zoltán lett az Év rendőre

Samu Antal rendőr százados és Szabó-Lukács Zoltán rendőr zászlós vehette át idén a Szekszárd Év Rendőre kitüntető címet.

Révészné Hanol Erzsébet

Samu Antal rendőr százados és Szabó-Lukács Zoltán rendőr zászlós

Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az önkormányzat 2016 óta ismeri el a díjjal a bűnügyi és közbiztonsági szakterületen az adott évben kiváló eredményt nyújtó és a város területén kiemelkedő rendőri munkát végző személyeket, akik az állampolgárok érdekében lelkiismeretesen, tartósan magas színvonalon végzik feladataikat.

Samu Antal a Szekszárdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály Szabálysértési Előkészítő Csoport csoportvezetőjeként a rendészeti területen tartósan magas színvonalon végzett munkájának elismeréseként érdemelte ki a kitüntető címet, míg a bűnügyi területen Szabó-Lukács Zoltán  a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Felderítő Alosztály nyomozójaként.

Az elismeréseket a Város Napja programsorozat záró ünnepségén adta át Gyurkovics János, Szekszárd alpolgármestere kedden a Babits Mihály Kulturális Központban – számolt be Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában