Hármas karambol

2024.07.22. 12:11

Mentőhelikopter szállította a kórházba a vétlen autó sofőrjét

Két autónak csapódott neki a sofőr, aki egy jobbra ívelő kanyarban elvesztette uralmát a járműve felett.

Révészné Hanol Erzsébet

Három személyautó ütközött szombaton délután a 65-ös főúton. Az egyik sofőr Hőgyész felől Kéty irányába tartott, amikor egy jobbra ívelő kanyarban – feltehetően a sebesség helytelen megválasztása miatt – a vizes úton elvesztette uralmát a járműve felett. Átsodródott a szemközti sávba, ahol nekiütközött előbb egy szabályosan közlekedő Suzukinak, majd egy, a Suzuki mögött haladó Renault-nak csapódott.

A balesetben négyen sérültek meg (Fotó: police.hu)

A balesetben a vétlen Suzuki sofőrjét súlyos sérülésekkel mentőhelikopter vitte kórházba. A Renault utasa szintén súlyosan sérült. A balesetet okozó járműben utazók mindketten könnyebben sérültek meg – tájékoztatott Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A baleset helyszínére a szekszárdi és bonyhádi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a Suzuki sofőrjét feszítővágó segítségével szabadították ki a járműből, majd adták át a mentőszolgálatnak.

A Suzuki sofőrjét mentőhelikopter vitte kórházba (Fotó: police.hu)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában