Teol.hu videó

2024.08.30. 12:23

Halálos baleset történt a „Vöröskeresztnél" (videó)

Két személyautó ütközött össze a „Vöröskeresztnél", azaz a 6-os és a 63-as főút találkozásánál, Szekszárd és Tolna között.

Teol.hu

Fotó: Makovics Kornél

Helyszínen tartózkodó kollégánktól úgy tudjuk, egy ember újraélesztését végzik a mentők. A balesethez a szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók vonultak, és áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Amint továbbiakat megtudunk a balesetről, cikkünk frissül.

Frissítés 1:

12:26 A 136-os kilométerszelvényben lévő körforgalomnál az 5112-es útra terelik a Tolna felől érkezőket. A 139-es kilométernél lévő körforgalomnál terelik el a Szekszárd felől érkezőket. A 63-as főútról jobbra, kis ívben Szekszárd irányába lehet kikanyarodni.

Frissítés 2:

16:03: Debreceniné Farkas Edit sajtóreferenstől megtudtuk , hogy a baleset halálos kimenetelű volt.  A helyszínelés és műszaki mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben. 16 órától a főút ismét teljes szélességében járható.

Előzmény: egy férfi közlekedett autóval a 63-as főúton a 6-os főút irányába. A kereszteződéshez érve kanyarodása során figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítását, és kihajtott a Paks irányából Szekszárd irányába közlekedő személygépkocsi elé. A két jármű összeütközött. A balesetben a kanyarodó járművet vezető férfi a helyszínen elhalálozott.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában