Katasztrófavédelem

2024.09.09. 12:38

Az ütközést követően kigyulladt az autó

Balesetek, tűzesetek egyaránt jutottak az elmúlt hétvégére.

Révészné Hanol Erzsébet

Tűzesetek és közúti balesetek egyaránt adtak munkát az elmúlt hétvégén vármegyénk tűzoltóinak. Köves Péter, a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője összegzésében elmondta, hogy úttestre dőlt fa miatt karambolozott két személyautó pénteken reggel Iregszemcsén, a 65-ös számú főúton. A műszaki mentéshez a siófoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik motoros láncfűrész segítségével távolították el a kidőlt fát az úttestről. A járművekben kisebb anyagi kár keletkezett, az egyik autó sofőrjét a mentők a siófoki kórházba szállították kivizsgálásra.

Az ütközést követően az egyik autó motortere kigyulladt a szekszárdi balesetben
Az ütközést követően az egyik autó motortere kigyulladt a szekszárdi balesetben
Forrás: TVMKI

Vasárnap délelőtt Szekszárdon, a Zrínyi utcában ütközött össze két személygépkocsi. Az egyik jármű motortere az ütközést követően kigyulladt, de a tüzet a helyszínen tartózkodók el tudták oltani. A közlekedési balesethez a vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket, továbbá egy vízsugár segítségével visszahűtötték a még füstölgő motorteret.

Egy iregszemcsei lakos növényi hulladékot égetett vasárnap délelőtt a háza udvarán, azonban a lángok a portán elterülő lomokba is belekaptak, továbbá a szomszédos ingatlan területét is elérték. A tűzesethez a tamási önkormányzati tűzoltók vonultak, akik vízsugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Cikón, a hulladéklerakó területén négyszáz négyzetméteren égett a szemét vasárnap este. A tűzesethez a bonyhádi hivatásos és önkéntes, továbbá a szekszárdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy munkagép segítségével, négy vízsugár segítségével fékezték meg a lángokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában