Az ország legjobbjai

2 órája

A rendőrségi csapatok közül a Tolna vármegyeiek teljesítettek a legjobban

A dobogó harmadik fokára állhattak fel az országos megmérettetésen a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság fegyveres biztonsági őrei. Ezzel az eredménnyel a rendőrségi csapatok közül az ország legjobbjai lettek.

Teol.hu

A szászvári lőtéren szervezték meg a hétvégén a Fegyveres Biztonsági Őrségek versenyét, seregszemléjét és baráti találkozóját – írja a police.hu. A megmérettetésre 24 csapat jelentkezett az ország minden pontjáról.  A fegyveres biztonsági őrök három versenyszámban mérték össze tudásukat. Számot adtak szakmai elméleti tudásukról, lőfegyverhasználati képességeikről is. A versenyzőknek próbára tették a memóriájukat is, ugyanis a lövészetet megelőzően több képet kellett memorizálniuk, majd lövészetgyakorlatot követően a memorizált képekkel kapcsolatban kellett kérdéseket megválaszolniuk.

A képen balról jobbra a bronzérmes csapat és felkészítőjük: Szemcsuk Róbert, Jakab Imre, Paholik Balázs, Hortai Tamás, Faust Péter (Fotó: police.hu)

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságot egy csapat képviselte, amelynek tagjai – Szemcsuk Róbert, Jakab Imre, Hortai Tamás és Faust Péter – szenzációsan szerepeltek. A szakmai elméleti tesztlapok kitöltésében a harmadik helyen végeztek, az összesített versenyben pedig szintén felállhattak a dobogó alsó fokára. Ezzel az eredménnyel a rendőrségi csapatok közül az ország legjobbjai lettek.

A versenyt az Atomix Kft. ( Paksi Atomerőmű ) csapata nyerte. A dobogó második fokára pedig a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. csapata állhatott fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában