Szörnyű

3 órája

Mentőhelikoptert riasztottak a motoros baleset sérültjéhez

Szörnyű baleset történt kedden későn délután Bátaszék közelében, az M6-os autópálya felhajtójánál. Egy motoros egy személyautóba csapódott, vélhetően nagy sebességgel.

Bencze Péter

Fotó: Bencze Péter

Termetes vérfolt az aszfalton, a motoros lehúzott csizmái, ruhája és a félredobott bukósisak emlékeztet arra, hogy az úton nem sokkal korábban valaki súlyos sérüléseket szenvedve feküdt. Ottjártunkkor a mentőhelikopter már elszállította a Harley Davidsont vezető sofőrt, a helyszínelés viszont még javában tartott.

A személyautó jobb oldalának hajtott neki a motor. A sofőr vélhetően lerepült a kétkerekű járműről.
A személyautó jobb oldalának hajtott neki a motor. A sofőr vélhetően lerepült a kétkerekű járműről Fotó: Bencze Péter

A motoros vélhetően lerepült a Harley Davidsonról, a mentősök ugyanis nagyjából 10 méterre az ütközés helyszínétől látták el. Legalábbis erre utaltak a levett ruhái és a vérfolt az aszfalton. 

Az útszakaszon rendőrök irányították a forgalmat a helyszínelé ideje alatt
Az útszakaszon rendőrök irányították a forgalmat a helyszínelé ideje alatt
Fotó: Bencze Péter

Úgy tudjuk, a fehér Opel, amelyben a házaspár utazott, éppen az autópálya irányába próbált kanyarodni, amikor a motor a kocsi jobb oldalának csapódott. A kétkerekű jármű teljesen összezúzta az autó ajtaját. A nő és a férfi ottjártunkkor is a helyszínen tartózkodott, és a látható jelek alapján nem szenvedtek súlyosabb sérüléseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában