Párhuzamos program kicsiknek és nagyoknak

2018.06.26. 16:20

A koccintás után jólesett az oldalas

Ihárosi Ibolya

Nagy sikerrel zárultak a gyerekeknek és felnőtteknek szervezett szombati párhuzamos rendezvények a művelődési ház és a könyvtár udvarán. Közel kétszázharmincan regisztrálták magukat, de ennél nyilván még többen lehettek az ingyenes rendezvény résztvevői.

A gyerekprogramok a cirkusz világát idézték. Sok egyéb mellett volt léggömböt hajtogató bohóc, zsonglőr, kötéltáncos. Lehetett pecázni, és egy csomó eszközt a gyerekek is kipróbálhattak. A kézműves foglalkozáson például bűvészkártyát is készítettek. Nem hiányoztak az ugrálóvárak sem.

Az idén a huszonötödik születésnapját ünneplő és már száznegyven tagot számláló Német Nemzetiségi Egyesület a művelődési házzal karöltve szervezte a rendezvényt, mondta el kérdésünkre Kemler Imréné, az egyesület elnöke. Este hat órakor kezdődött és közös vacsorával zárult a felnőttek programja. Immár negyedszer rendezték meg a városban a borkóstolót a Magyar Bor és Pezsgő Napja alkalmából. Az idén Mucsi Zalán borával koccintottak. A vacsora pedig füstölt oldalas volt babágyon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában