programajánló

2018.06.09. 07:31

Nívós programokat kínálnak

Balázs László

Ma tizenkettedik alkalommal rendezik meg Tamási legnagyobb rendezvényét, a Trófea Vadgasztronómiai Fesztivált. A helyhatóság a korábbi években a Gyulaj Zrt.-vel közösen rendezte az eseményt, az állami erdőgazdaság egyéb jövőbeni feladatai miatt idén nem vesz részt a szervezésben, így az önkormányzatnak új partnert kellett keresnie – mondta Porga Ferenc polgármester.

A város legnagyobb munkáltatója, a Philips Lighting lett a társszervező. A programokban nagy változás nem lesz, színvonalasabbak lesznek és a gyermekeknek, családoknak szóló műsorszámok élveznek elsőbbséget. Természetesen a fesztivál jellegzetes történése, a vadételek főzőversenye ezúttal sem maradhat ki a kínálatból.

A Miklósvári Parkerdő szép, zöld környezetébe több ezer vendéget várnak, akik számára a színpadi és egyéb programok látogatása és a parkolás ingyenes. A nevesebb helyi fellépők (Pántlika Néptáncegyüttes, Tamási Koncert Fúvószenekar) mellett sztárok lépnek színpadra, majd utcabállal és lézershow-val zárul a rendezvény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában