visszatekintés

2018.06.19. 09:30

Teltházas esték a Kávé, Bor és Pálinka Fesztiválon

Vida Tünde

Fergeteges hangulat, teltház mind a két estén – ismét remekül sikerült a Kávé, Bor és Pálinka Fesztivál. Az első estén egy EDDA Művek koncertre, a másodikon retro fesztiválra várta a szórakozni vágyókat a KBP Produkció a Sárgödör térre.

Hosszabb szünet után lépett színpadra ismét a paksi érdekeltségű Másképp zenekar. Koncertjükön, amely az idei Kávé, Bor és Pálinka Fesztivált nyitotta, már nemcsak feldolgozásokat játszottak, hanem készülő új lemezükről is megvillantottak néhány saját szerzeményt. Koncertjük méltó nyitánya volt a kétnapos fesztiválnak. Az első este sztárvendége az EDDA Művek volt, dübörgött a rock, ezer torokból hangzottak fel az ismert EDDA slágerek. A koncert után – kvázi a másnapi őrület bevezetéseképpen – retrodiszkó kezdődött. A második estén nem sokkal kapunyitás után ki kellett akasztani a megtelt táblát a Sárgödör térre. A szervezők becslése szerint 500-1000 között volt azoknak a száma, akik már nem tudtak jegyet váltani.

– Nagyon sajnáljuk azokat, akik nem tudtak bejönni, de a biztonságtechnikai előírásokat be kell tartani – fogalmazott Kovács Kristóf, a KBP Produkció vezetője. Hozzátette, a paksi retro vonat tovább dübörög. Ezzel kapcsolatban részleteket ugyan nem árult el, csak annyit, hogy a következő rendezvény a Puttonyos Fesztivál lesz, amit szeptember 22-én tartanak majd. Hozzátette, annak ellenére, hogy a tér befogadóképessége véges, nem gondolkodik más helyszínen, mert itt, a Sárgödör téren tudják biztosítani azt a légkört, azt az élményt, ami a fesztiválokat sajátossá teszi.

Az idei retro fesztiválnál mindenesetre nem sokat bíztak a véletlenre, a műfaj ikonikus képviselőit hívták meg, azaz az UFO-t, az Ámokfutókat, a Kozmix zenekart, a Splasht és Zoltán Erikát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában