közétkeztetés

2019.01.09. 15:30

Ebédrendelés webes felületen

Balázs László

Fotó: Shutterstock

Tavaly októberben döntöttek a tamási képviselők a közétkeztetéshez kapcsolódó menzarendszer informatikai megújításáról. Az étkezések igénylése, lemondása korábban szóban, telefonon az adott intézményben történt. 2019. január 1-jétől már online módon lehet kezelni az igényeket, illetve lehetőség van internetes fizetésre is. A QB-Suliweb ebédrendelési program részeként a térítési díjak kiegyenlítése a https://tamasi.qb.hu/ weboldalon keresztül történik.

Az eddig megszokott önkormányzati pénztárban történő befizetés lehetősége is megmaradt, térítési díj fizetési napokon az intézményben is akár bankkártyás fizetéssel, a weboldalon keresztül azonban a teljesítés sorban állás nélkül, bármely időpontban megtehető a határidők betartása mellett. A fizetés minden esetben az OTP Bank internetes felületén történik, a szigorú biztonsági, titkosítási folyamatokat a bank garantálja.

Az internetes fizetési mód teljesen biztonságos, a bankkártyák adatairól sem az önkormányzat, sem pedig az oldalt üzemeltető cég nem kap információt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában