teveli romanap

2019.08.15. 18:10

Yannival együtt dúdolták a slágereket

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött kép

Nem voltak sokan, de nagyon jól sikerült a múlt hétvégi romanap Tevelen, mondta el Nagy Szabolcs Mátyás, a helyi nemzetiségi önkormányzat elnöke.

„Akik eljöttek és velünk töltötték ezt a napot, azok nagyon jól érezték magukat, mindenkitől pozitív visszajelzéseket kaptunk – foglalta össze az elnök, hozzátéve, hogy az est sztárvendége, Yanni remek műsort csinált, a közönség együtt énekelte vele az ismert slágereket, mint a „Tudod, hogy te vagy a minden”, vagy a „Szerelmes lett az én szívem” című dalokat.

A vendégeket csülökpörkölttel várták, ami egy hatalmas bográcsban rotyogott, egész nap jó hangulat uralkodott a közösségi házban. A gyerekekről sem feledkeztek meg, volt fagyi, jégkása, s mindegyik kelendő volt a harmincöt fokos hőségben.

A nap folyamán fellépett a Bíró Jolán népdalénekes, akit Orsós György tamburás kísért, valamint a Zombai Virágszálak Roma Hagyományőrző Tánccsoport. Az elnök azt mondta, nagyon sokan dolgoztak a romanap sikeréért, s mindenkinek köszöni a segítséget.

Borítókép: Nagy Szabolcs Mátyás (balról) Yannival (középen), az est sztárjával és a vendégekkel

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában