igények

2020.06.07. 15:15

Figyelembe veszik a helyi igényeket

Hanol Erzsébet

testületi ülés közgyűlés illusztráció

Fotó: Shutterstock

Átfogó zöldfelület-rendezést szeretne megvalósítani az önkormányzat az Építők útja, a Kishegyi út és a Gesztenyés utca által határolt területen, ahol nemrégiben tartottak bejárást.

Klézl Terézia, a város főkertésze a Paksihirnok.hu-nak elmondta, hogy több helyen cserélni kell a gyepet, és megvizsgálják a fák állapotát, hogy megállapítsák, melyik maradhat és melyiket kell ki- vagy visszavágni. Hozzátette, hogy felmérik a lakossági igényeket, amelyet mindenképpen szeretnének beépíteni a felújítás tervezetébe. Ezt követően dönt a képviselő-testület, hogy pontosan mely területeket újítják fel.

A bejárást és az állapotfelmérést a Szedres utcai játszótérnél kezdték, amely új elemekkel bővült a közelmúltban. Kudorné Szanyi Katalin, a választókörzet önkormányzati képviselője elmondta, hogy a lakók kérése alapján készültek el az új játékok, amelyeket a képviselői keretéből fedezett.

Emellett a Pollack Mihály utcai és az Árnyas utcai játszótérre is kihelyeztek új eszközöket, ezek összköltsége 1 millió 400 ezer forint volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában