fejlesztés

2021.02.12. 13:01

Hamarosan indul a Paks-Gerjen összekötő útszakasz építkezése

Kalmár Klaudia

Forrás: Romhányi Károly közösségi oldala

Átadták a Paks-Gerjen összekötő útszakasz munkaterületét, hamarosan indul az építkezés. – adta hírül Romhányi Károly, Gerjen polgármestere közösségi oldalán.

– Felmértük az erősségeinket és a lehetőségeinket, jól láttuk hátrányainkat. Nekünk fontos, hogy megnyíljon a világ, hátrahagyjuk a zsáktelepülés megnevezést és bekapcsolódjunk a térség igazi vérkeringésébe. Mindez nem önös cél, nem magányos küldetés, hanem otthonunk jövője. Sokáig hihettük, hogy egy új út megépítése távoli álom, egy reménytelen kívánság, de már biztosan láthatjuk, hogy mindez megvalósul. Az online munkaterület-átadás kézzelfoghatóvá vált, út épül Gerjenből a Paksi Atomerőmű felé. Érdemes Gerjenben a szolgáltatásainkat bővíteni, fejlődni, hiszen a jövőben a térségbe érkezők számára egy kedves település is alternatívája lehet az ide érkező családok letelepedésének. Az építkezés hamarosan jól látható módon megkezdődik, még pár szükséges egyeztetés, mozzanat hiányzik, hogy fizikálisan is láthassuk az út építését. Paks környező településeinek elérése olyan gyors lesz, hogy a munkakeresők bármilyen irányban megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb munkahelyet – osztotta meg véleményét Gerjen polgármestere.

Borítóképen: Romhányi Károly polgármester

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában