farsang

2021.02.09. 10:30

Nem marad el a fánk, a jelmezes felvonulás, a vidám mulatság

Kalmár Klaudia

Forrás: Beküldött fotó

A tolnai Wosinsky Mór Óvoda telephelyein többéves hagyományként minden évben megünneplik a farsangot, mely igen kedvelt a gyermekek körében. Nagyszabású rendezvényként, a város sportcsarnokaiban, a szülők bevonásával, zenekarok meghívásával tombola, sütemény, italok árulásával kerültek megrendezésre az óvodák farsangi mulatságai. A járvány miatt azonban változtatniuk kellett eddigi hagyományaikon – nyilatkozta Váli Ildikó intézményvezető-helyettes. Hozzátette, hogy idén zárt körben, a csoportok szintjén tartják rendezvényeiket az öt óvodában, továbbra is külön időpontban, tematikus hétként is feldolgozva a farsangot.

Az óvónők kreativitásának köszönhetően vidám, zenés, játékos farsangi mulatságot szerveznek a gyerekeknek, melyből nem maradhat el a közösen sütött farsangi fánk, a jelmezes felvonulás, a vidám táncos mulatság. Ebben partnerek a szülők is, akik jelmezekkel, tombolatárgyakkal, finomságokkal támogatták őket. Az óvónők mindent megtesznek, hogy a járványhelyzetben is feledhetetlen legyen a gyermekek számára a farsang.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában