bejelentés

2021.03.08. 21:30

Zaják Rita kilépett az ÉSZ-ből!

Zaják Rita a közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy kilépett az Éljen Szekszárd Egyesületből, s ezután független önkormányzati képviselőként dolgozik tovább.

TEOL

20210104 Szekszárd Ács Rezső Szekszárd polgármester átadja Zaják Rita képviselőnek a megbízó levelét sajtótájékoztató keretén belül. Fotó: Mártonfai Dénes MD Tolnai Népújság

Fotó: Mártonfai Dénes

A Szociális, Egészségügyi, Környezeti és Fenntarthatósági Bizottság elnöke, Zaják Rita a Facebook-oldalán osztotta meg az alábbiakat a kilépésével kapcsolatban.

„Tisztelt Szekszárdiak, kedves Ismerőseim! Közéleti tevékenységem eddigi legnehezebb döntését hoztam meg a mai napon. Kiléptem az Éljen Szekszárd Egyesület frakciójából, a jövőben független önkormányzati képviselőként fogok tevékenykedni Szekszárdért, az itt élő emberekért. Ahogy eddig, úgy ezután is tisztességgel, becsülettel és szívvel-lélekkel fogom végezni a képviselői munkámat” – írta a képviselő, majd így folytatta:

„Döntésem okát nem szeretném részletezni. Egy biztos, elegem lett a teljesen értelmetlen, sokszor mocskos politikai csatározásokból, és úgy érzem, hogy ezzel a döntésemmel tudok még hasznosabb polgára lenni városomnak. Építeni akarok, azért dolgozni, hogy Szekszárd a mostaninál is sokkal jobb hely legyen! Bízom a megértésükben, és köszönöm a támogatást!” – zárta bejegyzését Zaják Rita.

Borítóképünk: Zaják Rita az egyik bizottsági ülésen

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában