bizottsági ülés

2021.11.04. 19:10

Zárt ülésen tárgyaltak a Zöld város pályázatról Szekszárdon

Zárt ülésen tárgyalta a Zöld város pályázat megvalósítására készült terveket csütörtökön a szekszárdi közgyűlés Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága.

Sz. L.

Forrás: megveszLAK.hu

A tervezett húsz napirendi ponttól eltérően – tekintettel arra, hogy a nyilvánosságra nem tartozó számadatok is szóba kerülhetnek – zárt ülésen tárgyalták a Zöld város kialakítása elnevezésű pályázat megvalósítására készült terveket. A bő négy éve a Településfejlesztési Operatív Program forrásából indított programnak – melynek megvalósítását korábban ötletrohamok hátráltatták – hála, teljesen új arculatúvá válhat Szekszárd belvárosa.

Az ülésen tárgyalták többek között a Wosinsky Mór Megyei Múzeum eszközeinek selejtezését, közterületek elnevezésére tett javaslatokat, a járvány miatt nehéz helyzetbe került egyéni-, mikro-, és kisvállalkozások támogatását, és a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal kötött közigazgatási szerződés módosítását is.

A tárgyalt témák jelentős részéről a város közgyűlésének pénteki ülésén döntenek.

A borítókép illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában