Jelenleg szünetel

2023.08.01. 16:39

Hamarosan járható lesz a Boldogság útja

Az aratás megkönnyítése érdekében egy időre szünetel az útépítés, de hamarosan elkészül Bogyiszlón a Boldogság útjaként ismert mezőgazdasági út burkolása – írta meg a Bogyiszlói Hírlap.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció

Forrás: MW

Ez már a munkálatok második üteme, így az eddig „sehova” nem vezető út nemsokára átjárást biztosít a Sió Árvízkapuig. Így egyrészt a gazdák szilárd burkolatú úton közelíthetik majd meg a földjeiket, másrészt a túrázók, a kerékpározók ezáltal tehetnek egy nagy kört a töltésen, illetve a Boldogság útján.

Az útnak van egy felüljárója, amelyen a bogyiszlói alsó határt lehet elérni. Annak érdekében, hogy a betakarítás ideje alatt ezen át tudjanak kelni a kombájnok és más mezőgazdasági gépek, a két végét szabadon hagyják, és csak az aratás befejeztével betonozzák le azokat a részeket.

De a kivitelezés ezzel együtt jó ütemben halad. A betonozás az első ütemben elkészült szilárd burkolatú szakasznál zárul majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában