Verseny

2023.12.29. 13:12

Kisfilmekkel népszerűsítették iskolájukat, szakmájukat a diákok

Videós versenyt hirdetett a tagiskolában tanuló diákok számára a Tolna Vármegyei Szakképzési Centrum (TMSZC).

Révészné Hanol Erzsébet

Héjjas Balázsnak Csapó Gábor főigazgató adta át a díjakat (Beküldött fotó)

A mostani a harmadik ilyen volt, amikor is iskola- és szakmabemutató kisfilmek készítésére kérték a tanulókat. A TMSZC közleményében azt írják, tizenhét pályamű érkezett a felhívásra. A szervezet értékelése szerint születtek igazán szellemes, szépen kivitelezett munkák, nem volt olyan film, amelyben ne lett volna valami, amiért érdemes megnézni.      

A zsűri döntése alapján az iskolabemutató kisfilm kategória győztese Héjjas Balázs, a Tolna Vármegyei SZC Bezerédj István Technikum 12/a osztályos tanulója lett Keriadó címet viselő munkájával. Balázs ezzel megnyerte a fődíjjal járó pénzjutalmat, valamint iskolájának egy évre a legjobb iskolabemutató kisfilmért járó vándorkupát. A szakmabemutató kisfilm kategória győztese szintén Héjjas Balázs lett Válaszd a logisztikát! című filmjével, elnyerve az első helyezésért járó oklevelet és pénzjutalmat.

A fiatalember mindkét munkája ötletességével, humorosságával és remek kivitelezésével érdemelte ki az első helyet. A videópályázat közönségdíját a Tolna Vármegyei SZC Perczel Mór Technikum és Kollégium 10. A osztályából a Brandt Réka, Csernik Nóra, Dávid Zorka, Faragó Nóra, Furka Jázmin, Havasi Gréta, Kapoli Dorina, Pókai Ágnes, Sütő Hanna és Tóth Kíra alkotta stáb nyerte. Perczelesen közgázos című kisfilmjük a szavazás ideje alatt összesen 400 szívecskét gyűjtöttek be a TMSZC TikTok-csatornáján. Egy kreatív különdíjat is odaítélt a zsűri, amelyet Isztl Anasztázia, a Tolna Vármegyei SZC I. István Szakképző Iskola tanulója vehetett át iskolabemutató filmjéért.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában