TV-ajánló

2024.06.20. 10:15

A labirintus után

Farkas Eszter

A kép illusztráció.

Az Útvesztő első része sem volt semmi, de a második részben, a Tűzpróbában a feszültség szinte minden pillanatban tapintható. Az epikus Útvesztő saga második fejezete Thomas (Dylan O'Brien) és társai történetének folytatását meséli el. A fiatalok már kiértek a labirintusból, és remélik, hogy régi életük várja őket, de sajnos a külvilág is tartogat számukra borzalmas meglepetéseket. Az apokalipszis elérkezett, és mindenki rájuk vadászik. Az ifjú hősök eddigi legnagyobb kihívásukkal néznek szembe: nyomokat keresnek a titokzatos és hatalmas WCKD szervezetről, amelynek sötét tervei fenyegetik őket.

Útjuk a Scorch nevű kietlen tájra vezet, amely tele van elképzelhetetlen akadályokkal és veszélyekkel. Itt minden lépés élet-halál harccá válik. Az ellenállókkal összefogva Thomas és társai szembeszállnak a WCKD túlerővel, és felfedik a szervezet megdöbbentő terveit, amelyek mindannyiuk sorsát meghatározhatják.

Ez a film tökéletes választás mindazok számára, akik egy akciódús, jól felépített cselekménnyel rendelkező mozit keresnek, és több teljes estén át élveznék ezt a feszültséggel és rejtéllyel teli sagát. A történetben minden megtalálható: izgalom, árulás és lélegzetelállító akciójelenetek. Bár a főszereplők tinédzserek, nemcsak a tizenévesek fogják élvezni ezt a körömrágós kalandot. A kérdés már csak az, vajon mindenki túléli--e a megpróbáltatásokat.

Június 20. 22:55 Mozi+ Útvesztő: Tűzpróba

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában