Falunap

2024.07.26. 07:05

A Viszkissel agyagoztak Nagydorogon

Helyi és környékbeli előadók, illetve országos ismertségű művészek léptek fel a nagydorogi falunapon.

Révészné Hanol Erzsébet

Falunapot rendeztek nemrégiben Nagydorogon. A program már pénteken elkezdődött, amikor is minidiszkó várta a gyerekeket Brandnyúllal, aztán koncertet adott a Delta, majd diszkó volt Sebestyén Dénessel. Szombaton főzőverseny indította a programot, öt csapat részvételével, közülük végül a Galambtenyésztők Egyesülete nyert. A nap egyik különlegessége a Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila gyerekeknek szánt kerámiakészítő foglalkozása volt, délutántól pedig előadók hosszú sora váltotta egymást a az általános iskola udvarán felállított színpadon. Műsort adtak a helyi ovisok, a Nagydorogi Búzavirág Néptánccsoport, a Györkönyi Country Tánccsoport és a Pódium Táncstúdióból Molnár Zsófia.

Ambrus Attila keramikus foglalkozást tartott az érdeklődőknek a nagydorogi falunapon
Ambrus Attila keramikus foglalkozást tartott az érdeklődőknek a nagydorogi falunapon
Forrás:  Facebook

A gyerekek legnagyobb örömére habparty is volt az önkéntes tűzoltók jóvoltából, miközben az idősebb korosztályt Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor operettműsora szórakoztatta. Borbélyné Töttösi Ágnes polgármester köszöntője után a Hangszerelem Stúdió, majd László Attila lépett fel. A nap legnagyobb dobásaként a Hooligans adott koncertet. Végül bál volt az Igazfalvi zenekarral.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában