Óvoda-bölcsőde

2024.07.11. 15:37

Közgyűlés Szekszárdon: az új intézményről döntöttek

Ismét üléseztek szerdán a szekszárdi képviselők. Ezúttal a nemrégen létrehozott Szekszárdi Óvoda-Bölcsődével kapcsolatos döntést hoztak meg a közgyűlés tagjai.

Bencze Péter

Amint arról korábban már többször is beszámoltunk – a közgyűlés döntése értelmében – szeptembertől változás lesz a szekszárdi bölcsődék és óvodák működésében. Az eddig külön-külön működő intézményeket ugyanis egy közös fenntartó alá tagolták be, annak érdekében, hogy költséghatékonyabb legyen a működés.

A közgyűlés az óvodák és bölcsédék hatékonyabb működtetéséről döntött.
A közgyűlés az óvodák és bölcsődék hatékonyabb működtetéséről döntött.
Fotó: MW Archívum

A mostani döntést azért kellett meghozni, hogy a bölcsődei szolgáltatás megkapja a működési engedélyét. A közgyűlés határozata lényegében tisztázza, hogy a intézmény székhelye a Kölcsey Ferenc utcában található.

A közgyűlés tagjainak célja a hatékonyabb működés

A változtatás értelmében óvodák szeptembertől a Kölcsey és a Wosinsky Mór lakótelepeken, a Bajcsy-Zsilinszky, a Mérey, a Muskotály, a Perczel Mór, valamint az Óvoda utcákban működnek majd. Önkormányzati fenntartású bölcsődék pedig a Muskotály, és az Óvoda utcában várják majd a gyerekeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában