A teol.hu-ra sokan látogattak

2024.07.16. 09:38

Olvasóink kitartanak mellettünk – az elmúlt hét 5 legolvasottabb anyaga

Olvasóink a forróság, a tartós kánikula ellenére sem hagynak cserben bennünket. Olvasóink közül az elmúlt hetekben is sokan keresték fel portálunkat, vagy vásárolták meg a Tolnai Népújságot.

Mauthner Ilona

Az elmúlt egy hét legolvasottabb cikkeit szedtük össze. Olvasóink közül a legtöbb kattintást a Nők 40 helyett Nők 43 című cikkünkre adták. Ebben az újságcikkben arról tájékoztattuk olvasóinkat, hogy mikorra várható a nők kedvezményes nyugdíjba vonulásának a megváltoztatása.

Olvasóink a nagy melegben sem hanyagolták el a teol.hu hírportálunkat, sokan olvasták a cikkeinket
Olvasóink a nagy melegben sem hanyagolták el hírportálunkat, sokan olvasták a cikkeinket. Fotó: TEOL

Olvasóink a nagy viharról is olvashattak

Szintén sokan voltak kíváncsiak az Éjszakai sötétség borult Szekszárdra címet viselő cikkre is. A városra törő szélvihar perceken belül meghozta a jégesőt is. A dió- és tojásnagyságú jégdarabok palatetőket, ablakokat törtek be, szerencsére ez nem most, hanem negyven éve történt. Bár az esőre most is nagy szükség lenne.

A Termőföldek öröklése szintén sikeres volt olvasóink körében. Ebben a cikkben arról írtunk, milyen változásokat kell figyelembe venni, ha földet örököl az ember. Tájékoztattuk olvasóinkat az autópálya matricák vásárlásáról is, hol a legegyszerűbb ezeket megvenni.

Szőke Lajos mesélt élete nagy kalandjáról

A pörbölyi whiskys egyszemélyes világcége Japánban is ismert című írásunkban Szőke Lajos mesélt élete nagy kalandjáról. Hogyan indult a vállalkozása.

Végül egy szomorú hír is sok olvasót vonzott, arról írtunk, hogy nagy veszteség érte a Tolna vármegyei sportéletet. Szabó Balázs, a vármegyei kézilabda-szövetség elnöke tette közzé Facebook-oldalán, hogy elhunyt Almási Gyöngyvér.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában