Fejlesztés

2024.08.25. 19:00

E-jegy automaták jönnek a szekszárdi diákétkeztetésben

Papír alapú ebédjegyek helyett vonalkód alapján történik majd a diákétkeztetésben résztvevő diákok azonosítása szeptembertől azokban a szekszárdi iskolákban, ahova az önkormányzati étkeztető cég konyháján készített ételeket. A fejlesztés a Szakképzési Centrum, valamint a tankerület által fenntartott általános- és középiskolákat érinti.

Bencze Péter

Az új e-jegy automatákat már a szeptemberi tanévkezdéstől használják majd a diákok. Az általános iskolákban ehhez vonalkódos azonosító kártyák kapnak, a középiskolákban pedig a diákigazolványok lesznek használhatók – olvasható a város honlapján.

Szeptembertől már az új rendszert használhatják a diákok.
Forrás:  Facebook

A szülők és gyermekeik az úgynevezett TITÁN-ETELKA modulon keresztül, online tudják a kiválasztott ételeket megrendelni. Lehetőség lesz arra is, hogy speciális táplálkozási igényű fiataloknak készített ebédet rendeljenek, vagyis lesznek külön diétás és alternatív menük is.

Az automata, miután leolvasta a vonalkódot, ellenőrzi a diák jogosultságát, majd az azzal kapcsolatos információkat továbbítja a konyhai személyzetnek, akik ezek alapján adják ki az ételt a diáknak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában