Tündérszépek

2024.09.02. 07:00

Döntő fordulójához érkezik a szépségverseny – Szavazzon az ország legszebbjeire!

Az utolsó szavazási szakaszban a közönség is koronázhat, szeptember 29-én pedig kiderül, ki nyeri a Tündérszépeket, és egyúttal az is, hogy ki lesz a közönségdíjas.

Teol.hu

Célegyenesébe érkezett az idén ötödik éve hatalmas érdeklődés mellett zajló Tündérszépek versenye. Az országos döntőt szeptember 29-én, vasárnap tartják, a lányok szombaton készülnek fel a végső megmérettetésre. A 22 döntőbe jutott hölgy addig még egyszer versenybe száll egymással az online térben.
 

Döntő fordulójához érkezik a szépségverseny
A Tündérszépek országos döntőjén Gősi Gabriella képviseli vármegyénket Fotó: Mártonfai Dénes


A koronázás joga ugyanis a közönséget is megilleti. A teol.hu hírportálunk látogatói szeptember 2. és 26. között adhatják le értékeléseiket az általuk favorizált hölgyre vagy hölgyekre. 24 napjuk lesz tehát arra, hogy döntsenek a Tündérszépek 2024. közönségdíjasának személyéről. Egy napon egy jelöltre csupán egyszer lehet szavazni, viszont több jelölt is értékelhető egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Mostantól tehát a döntő összes résztvevőjére adható le értékelés, a hírportálok címlapjain pedig minden nap egy lányt ajánlunk olvasóink figyelmébe.

A voksolók wellnessutalványokat nyerhetnek 

A szavazás regisztrációhoz kötött, ráadásul tétje is van, hiszen a voksolók wellnessutalványokat nyerhetnek. Ki lesz a nyertes? Nem tudni. Viszont a hajrában érdemes mindenkinek szavaznia. Az izgalmak és a várakozások fokozódnak, mindenki szavaz és mozgósít, hiszen a sorrend mindössze néhány szavazaton is múlhat.

Gősi Gabriella jutott a döntőbe

Mint arról már beszámoltunk, Tolna vármegyét Gősi Gabriella képviseli a döntőn, aki ezt a hírt hihetetlen örömmel fogadta. Július 18-án Budapesten járt a Tündérszépek országos döntőjére felkészítő napon, erről portálunknak is beszámolt. – Ezelőtt még soha nem forgattak velem, így ez teljesen új volt számomra. A stúdióban és a Városligetben készült felvételek előtt elkészítették a sminkem és a frizurám, amitől már alapjáraton különlegesnek érezte magát az ember. Fantasztikus volt a hangulat, három nagyon szimpatikus lánnyal is összebarátkoztunk. Egyáltalán nem volt köztünk versengés, hanem inkább barátkozás jellemezte a napot. Kicsit izgultam ugyan, de a fotózáson már nem éreztem feszültséget, és az egész stáb nagyon jófej volt.

Gabi kiemelte, hogy a családja és barátai nagyon büszkék voltak rá, és rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Bár voltak, akik kevésbé támogatták, de több különleges üzenetet is kapott, amelyek közül egy különösen nagy hatást gyakorolt rá: megható üzenettel gratulált neki egy ismerős hölgy, akit Gabi abban a fagyizóban ismert meg, ahol nyaranta dolgozik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában