Kérelem

2024.09.04. 14:57

Már igényelhető a szociális tűzifa

Szeptember elseje és október 15. között lehet benyújtani a paksi polgármesteri hivatalnál a szociális tűzifa iránti kérelmet.

Révészné Hanol Erzsébet

Már most gondolni kell a közelgő fűtési szezonra

Forrás: MW

Már benyújthatóak a Paksi Polgármesteri Hivatal Humán Osztály Szociális Csoportjához a szociális tűzifa iránti kérelmek. A rendkívüli települési támogatást háztartásonként egy fő, egy alkalommal igényelheti.

A támogatásra jogosultság feltétele, hogy a kérelmező háztartásában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladhatja meg a szociális vetítési alap összegének 450 százalékát (128.250 forint), gyermekét egyedül nevelő szülő és egyedül élők esetén 500 százalékát (142.500 forint). A támogatás mértéke 1-3 fős háztartás esetén 15 mázsa, 3 főnél nagyobb háztartás esetén 20 mázsa. A kérelmeket október 15-ig lehet benyújtani, a szociális tűzifát október 17. és december 13. között szállítják ki.

A támogatás iránti kérelemnyomtatványt és további információkat a hivatal ügyfélszolgálati irodájában lehet kérni ügyfélfogadási időben, illetve letölthető a Paks.hu oldalról.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában