TV-ajánló

2 órája

Fény derül a Kord Industries sötét titkaira

Farkas Eszter

A kép illusztráció.

Fotó: Stock-Asso

Jaime Reyes, miután elvégezte a főiskolát, hazatér Palmera Citybe, hogy újra együtt lehessen szeretett családjával. Ám otthon nem az a nyugalom várja, amire számított, mivel családja nehéz időket élt át távolléte alatt. Apja, Alberto elveszítette az üzletét, a család anyagi gondokkal küzd, és még szülője betegsége is megkeseríti a mindennapokat. Jaime diplomájában bízva szeretne munkát találni, hogy támogassa szeretteit, ám Palmera Cityben nem várják tárt karokkal a friss diplomásokat. 

Váratlanul húga, Milagro segít neki munkát találni – takarítóként Victoria Kord, a hatalmas Kord Industries vezetőjének kúriájában. Itt Jaime hamarosan belekeveredik egy nagyobb összeesküvésbe, amikor szemtanúja lesz, ahogy Victoria és unokahúga, Jenny Kord összevesznek egy régi, sötét technológia miatt. Az Egyszemélyes Hadtest (OMAC) nevű szuperrendőrségi projektet Jenny apja, Ted Kord még eltűnése előtt leállította, ám Victoria titokban újraindította, hogy hasznot húzzon belőle. Amikor Jaime megpróbál beavatkozni, hogy megvédje Jennyt, azonnal kirúgják. Jenny azonban értékeli a bátorságát, és új munkát ajánl neki és Milagrónak. Jaimenek az ajánlat nem csak egy új esélyt jelenthet, hanem talán a kulcsot is ahhoz, hogy megmentse a családját, és fényt derítsen a Kord Industries sötét titkaira.

Kék bogár, HBO3, hétfő 18:55 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában