Építő munka

2 órája

Máté Péter célja, hogy hatékonyan működjön a városüzemeltetés

Máté Péter, Szekszárd nem régen megválasztott alpolgármestere a Facebookon írt arról, hogy megkezdte azt a munkát, amelynek célja a város minél hatékonyabb üzemeltetése. A politikus egy állománygyűlésen találkozott a polgármesteri hivatal munkatársaival.

Bencze Péter

Korábban is napi kapcsolatban állt a hivatal dolgozóival, de alpolgármesterként most más felelősségi köre van – erről írt Máté Péter a közösségi oldalon. Amint fogalmazott: arra kérte kollégáit, hogy közösen dolgozzanak a szekszárdiak életének javításán, és hozzanak létre egy gyorsan reagáló, jól kommunikáló csapatot. Bár a munka nem megy egyik napról a másikra, Máté Péter elkötelezett a hosszú távú, eredményes megoldások megvalósításában. 

Máté Péter mellett Berlinger Attila, a város polgármestere, valamint dr. Fusz György, a másik alpolgármester is jelen voltak az állománygyűlésen.
Máté Péter mellett Berlinger Attila, Szekszárd polgármestere, valamint dr. Fusz György, a város másik alpolgármester is jelen voltak az állománygyűlésen.
Forrás:  Facebook

Keményen dolgozunk azon, hogy lakossági elégedettség mellett fenntartható és hatékony városüzemeltetés valósuljon meg

– tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában