Tv ajánló

2023.12.01. 19:00

Már az első epizód vetítése is rekordnézettséget hozott

A Jóbarátok befejezése után A helyszínelők vált a legnépszerűbb sorozattá, nemcsak a tengerentúlon.

Teol.hu
'Spider-Man: No Way Home' Los Angeles Premiere
Paula Newsome, az egyik főszereplő
Forrás: northfoto

Már az első epizód vetítése is rekordnézettséget hozott, sikere pedig azóta is töretlen, bár az eredeti szereplőgárda a sok-sok év alatt lecserélődött. A sorozat Las Vegas-i bűnügyi helyszínelőkről szól, akik különös, sőt néha bizarr ügyeket oldanak meg a tudomány segítségével. Az alkotók a sorozat kitalálása során igyekeztek elvonatkoztatni a szokásos krimisémáktól. 

Maxine Roby (Paula Newsome), a briliáns nyomozócsoport vezetője olyan egzisztenciális fenyegetéssel kénytelen szembenézni, amely az egész bűnügyi laboratóriumot tönkreteheti. Összeesküvés miatt elítélt gyilkosok ezrei kerülhetnek vissza Vegas neonfényes utcáira. Ezért Gil Grissom és Sara Sidle segítségét kéri, akikkel megerősödve a legújabb törvényszéki technikákat veti be. 

A pénteken este 22.15-kor kezdődő részben Grissom és Sara teljes gőzzel dolgoznak a David Hodges-ügyön, és úgy tűnik, hogy a férfi ellen felhozott vádak messze nem állják meg a helyüket, a valóság sokkal rosszabb. Grissom azonban biztos abban, hogy minden bűnöző hibázik, bármilyen zseni legyen az illető. Közben egy videojáték-fejlesztő, Sandra King holttestére bukkannak egy szökőkútban, akivel közvetlenül a játékverseny előtt végeztek.

CSI: Las Vegas-i helyszínelők/Játék az élet, RTL, 22.15
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában