Tv ajánló

2024.06.30. 15:59

Egy szőke, egy vörös. De ki lesz a befutó?

A kilencvenes évek óta töretlen népszerűségnek örvend az „Álljon meg a nászmenet!” című romkom. Vasárnap este újra megnézheti, akik kedvet érez hozzá.

Révészné Hanol Erzsébet

Julia Roberts, az egyik főszereplő

Forrás: Shutterstock

Könnyed romantikus komédia a kilencvenes évekből. Bár nem kedvencem a műfaj, vannak bizonyos alkotások, amelyeket mégis szívesen újra és újra megnézek. Ilyen az „Álljon meg a nászmenet!” is, amelyben nagyszerű színészek lubickolnak a szerepükben, amelyek mintha csak rájuk írtak volna.

A történet főszereplői Julianne és Michael, akiket Julia Roberts és Dermot Mulroney alakít. Elválaszthatatlanok, azóta, hogy kamaszkori szerelmük hamar őszinte barátsággá változott. Látszólag mindkettejük számára megfelelő ez így, ám derült égből villámcsapásként, Michael egy napon bejelenti, hogy megnősül. Egy milliomos gyönyörű lányát, az akkor még kezdő színésznőnek számító Cameron Diaz által megformált Kimberlyt veszi el.

Julianne ekkor döbben rá, hogy nem csupán barátként tekint Michaelre, hanem szerelmes belé, ezért eltökéli, hogy megakadályozza az esküvőt, és újra magába bolondítja a férfit. A mestercsel az, hogy egy ál-kérővel féltékennyé teszi őt. Hogy sikerül-e, azt nem árulom el, hátha valaki még nem látta a filmet, én pedig újra megnézem, hátha ezúttal úgy alakulnak az események, ahogy annak azóta drukkolok, mióta először láttam.

Álljon meg a nászmenet!, Cool, vasárnap, 20.45.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában