Jubileum

2024.08.28. 12:07

Pályázatokkal ünneplik a Keleti pályaudvar 140. évfordulóját

A Keleti pályaudvar 140 éves jubileuma alkalmából különleges fotó– és novellaíró pályázatokat hirdettek meg, amelyeken Tolna vármegye lakosai is részt vehetnek. Az érdeklődők analóg és digitális fotókkal, valamint a pályaudvarhoz kapcsolódó történetekkel pályázhatnak.

Balogh Éva

A Keleti pályaudvar 140 éves évfordulója alkalmából különleges pályázatokat hirdettek meg fotósok és írók számára, amelyekre Tolna vármegye lakosai is bátran küldhetik pályaműveiket, hiszen talán kevés olyan ember él a megyében, aki ne lett volna átutazója a Keletinek, vagy ne lenne valamilyen emléke a pályaudvarról. Az épület múltját és jelenét bemutató fotópályázatokon analóg és digitális fényképekkel lehet indulni, melyek a pályaudvar hangulatát és építészeti szépségeit örökítik meg. Emellett novellaíró pályázatra is várják a jelentkezéseket, ahol a Keleti pályaudvarhoz kapcsolódó, egyedi, akár fiktív történeteket lehet benyújtani. A pályázatok beküldési határideje 2024. szeptember 30., a legjobbak értékes díjazásban részesülnek. 

keleti pályaudvar
(fotó: facebook)

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában