Celebfigyelő

2024.09.13. 16:56

Katona Henrietta edzésre buzdít

Katona Henrietta, a Mediaworks Tündérszépek versenyének 2021-es Tolna vármegyei győztese új fotóin edzésre buzdít. Egy magyar márka edzőcuccaiban látható. Vélhetően ő is ott lesz a 2024-es Tündérszépek országos szeptemberi döntőjén.

Brunner Mónika

Katona Henrietta az egészséges életmódot népszerűsíti, az új fotóin edzőtermi cuccokban látható, egy népszerű magyar márka ruháit viseli. A szekszárdi modell boldogan mosolyog a fényképeken, látható, hogy számára a könnyed edzés boldogságot okoz. 

Katona Henrietta az edzést népszerűsíti új modellfotóin
Katona Henrietta az edzést népszerűsíti új modellfotóin, a képen elöl látható
(Forrás:  Facebook/Henrietta Katona)

Katona Henrietta 

Katona Henrietta több modellel népszerűsíti a rendszeres edzést, az egészséges életmódot. Az új modellfotó-sorozatában több edzéslehetőséget is bemutat. A megjelent új magyar kollekcióról így ír: 

"Nézzetek rá Ti is és irány az edzőterem!" 

Katona Henrietta Szekszárdról indult fiatal szépség mostanra modellként is országos népszerűségre tett szert. Vélhetően ő is ott lesz a Mediaworks Tündérszépek 2024 szépségversenyének szeptember huszonkilencedikei országos döntőjén, ahol Tolna vármegyét Gősi Gabriella képviseli. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!