Tv-ajánló

2 órája

Női ruhába öltözve bukik le Martin Lawrence

Bencze Péter

Martin Lawrence, film főszereplője

Fotó: Shutterstock

Malcolm Turner (Martin Lawrence) nemrég számolt le a távol-keleti maffiával, és máris újabb bevetésre indul: de ilyen meleg helyzetben még ő sem volt soha. Azt, hogy ellenfele brutális bankrabló, fel sem veszi. Hogy a cél érdekében egy fedél alá kell költöznie a keresett bűnöző menyasszonyával, azt egyenesen élvezi. Ha mindehhez álruhát kell öltenie, még azt is vállalja. De hogy egy kétszáz kilós nagymamának adja ki magát, akinek a testénél csak a szája nagyobb, az azért még neki is megfekszi a gyomrát...

A film az álcázásból adódó humorforrásokat maximálisan kihasználja: Malcolm, mint Gagyi mami, minden szituációban abszurd helyzetekbe keveredik, legyen szó arról, hogy meg kell tanulnia sütni, vagy éppen részt kell vennie egy jógaórán. Martin Lawrence sokoldalúsága és komikus időzítése kiválóan működik a filmben, és sikeresen kelt életre egy olyan karaktert, amely a groteszk külső ellenére szerethetővé válik a nézők számára.

A Gagyi mami nem próbál több lenni, mint ami: egy könnyed, szórakoztató vígjáték, amely a helyzetkomikumokkal és a meglepő fordulatokkal tartja fenn a néző figyelmét. Ez az alkotás nem csak a vígjáték rajongóit, hanem azokat is eléri, akik szeretnek néhány órára kikapcsolódni, és belemerülni egy könnyed, ám szórakoztató történetbe, ahol a látszat mindig csal. Ajánlott mindenkinek egyszer megnézni.

Gagyi Mami, amerikai-német akció-vígjáték, HÉTFŐ, Super TV2, 21:50


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában