19. Váz-Bau Kupa

2023.01.14. 12:30

Szép eredményeket érne el az újonc Zönge a Váz-Bau Kupán

Új egyesületként mutatkozik be a január 21-i Váz-Bau Kupán a kölesdi Zönge SE, mely semmiképpen sem szeretne kudarcot vallani a teremlabdarúgó-tornán.

Berg Sándor

A kölesdiek nem vallanának szégyent a teremtornán

Fotó: Molnár Gyula

Két hete teremben és kinti futással elkezdte a felkészülést a megyei II. osztály tavaszi folytatására a Zönge SE. Nagy Péter edző lapunknak elmondta, az edzéslátogatottsággal nincsen probléma és sérülések sem nehezítik a csapat dolgát, így bizakodó a jövő heti teremtornával kapcsolatban.

„Várhatóan bő kerettel tudunk megjelenni, köztük lesz két új igazolásunk, Csótár László és Farkas János, akiket féléves szedresi kitérő után igazoltunk vissza – mondta lapunk megkeresésére Nagy Péter. – Bízom benne, hogy ha már meghívást kaptunk a megye egyes csapatok közé, szép eredményekkel tudunk távozni a tornáról. Semmiképpen sem szeretnék kudarcot vallani, főleg nem főtámogatónk, Lenkey Imre előtt.”

A két éve alakult Zönge SE értelemszerűen első ízben vesz részt a rangos Váz-Bau Kupán, melyen a Teveli Medosz SE-vel, a Bátaszék SE-vel és a Szekszárdi UFC II-vel került egy csoportba.

„Van jó pár játékosom, aki kispályán is folyamatosan játszanak, gondolok itt Baranyai Dávidra, Pilisi Patrikra, Boda Arnoldra vagy Koller Brendonra. Azt érzem, hogy van esélyünk a továbbjutásra” – tette hozzá a kölesdiek edzője.

Ezt olvasta már?
Két év kihagyás után lesz ismét Váz Bau Kupa!
Hat megye egyes és két megye kettes csapat a Váz-Bau Kupán
Megvan a Váz-Bau Kupa programja
Ötödik elsőségére hajt Kiss János a januári Váz-Bau Kupán

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában