Tenisz

2024.01.16. 11:58

Strelenczky Richárd és Bíró Ferenc nyerte meg az évnyitó Bolond Kupát

A hagyományos Bolond Kupával indították az évet a tolnai teniszbarátok. Az első helyen Strelenczky Richárd és Bíró Ferenc végzett.

Teol.hu

Strelenczky Richárd (balról) és Bíró Ferenc nyerte meg a tornát

Fotó: Beküldött kép

Ha évkezdés, akkor Bolond Kupa. Így van ez már sok éve, s így volt ezúttal is. A szekszárdi Hahn Teniszcentrumban tíz tolnai páros mérte össze tudását, hogy eldöntse, kit illet meg idén a trófea. A népes mezőny és az idő rövidsége miatt a verseny speciális szabályokkal zajlott, minden mérkőzés hét game-ig tartott. Schalli Ádám szervező arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy az első helyet Strelenczky Richárd és Bíró Ferenc szerezte meg, második lett Ferenc Tibor és Inhoff Csaba, harmadikként pedig Keszler Zoltán és dr. Misetics Gábor végzett. A versenyen induló Hámori Róbert jóvoltából az eredményhirdetést Tolnán, az Alimentál Étteremben tartották, egy finom babgulyás kíséretében. 

A Bolond Kupa végeredménye: 1. Strelenczky Richárd, Bíró Ferenc, 2. Ferenc Tibor, Inhoff Csaba, 3. Keszler Zoltán, dr. Misetics Gábor, 4. Herczig József, Herczig Gábor. Az 5-10. helyen végzettek: Csipak Róbert–Pálinkás Gábor, Hámori Róbert–Géringer János, Kovács István–Márkus Zoltán, Veress János–Pörzse Balázs, Pásztorné Merk Andrea–Heitzmann János, Rottler Antal–Pintér Zsolt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában