Labdarúgás

2024.05.28. 10:26

Csillag László távozik, új edzővel kezdik az új szezont a majosiak

Távozik az NB III-as Bonyhád-Majostól a vezetőedző, Csillag László – jelentette be a klub a közösségi oldalán.

Teol.hu

Csillag László benntartotta a majosiakat az NB III-as bajnokságban

Fotó: Denes Martonfai

A szakember a kilencedik fordulót követően vette át a völgységi gárda irányítását, amelyek a kispadján 21 összecsapáson ült. Ezidő alatt 7 győzelmet, 3 döntetlent és 11 vereséget jegyzett, s a 10. helyen fejezte be a 2023/2024-es idény küzdelmeit. A biztos bennmaradás kiharcolása mellett az év győzelme is Csillag nevéhez fűződik, a világoszöldek a 26. fordulóban 2–1-re legyőzték a bajnok Szentlőrinc SE-t. 

Pál Achilles (jobbról) és a majosiak új edzővel kezdik az új szezont (Fotó: Máté Réka)

„Csillag László vezetőedző megbízatása a szezon végeztével lejárt. Az A-licences szakember a 9. fordulót követően vette át a rossz helyzetben lévő csapatunkat, vállalása a bennmaradás kiharcolása volt, amit két fordulóval a bajnokság vége előtt sikeresen teljesített, ezért hálásak vagyunk neki, ezúton is köszönjük a munkáját! A vezetőség mérlegelte a lehetőségeinket és az a döntés született, hogy a 2024/2025-ös szezonnak egy másik edzővel vágunk neki. Csillag Lászlónak a legjobbakat kívánjuk a pályán és a magánéletben egyaránt!” – áll a majosiak közleményében. 

A Tiszafüreddel játékosként az NB II-ben is megforduló edző az utóbbi években a Füzesgyarmatot, a Hajduszoboszlót, majd a Karcagot (NB III Észak-Keleti csoport) irányította, mielőtt elfogadta a majosiak ajánlatát. 

A Bonyhád-Majos a második szezonját teljesítette az NB III-ban, ahová Kardos Ernővel jutott fel. 

A vezetéstől kapott tájékoztatás szerint az új edzőt jövő héten jelenti be a majosi klub. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!